PAKKET VAN 10 LESSEN

(per 1 of 2 weken)

Piano of Theorie courses

Lesduur Prijs per les
30 minuten 32 euro
45 minuten 40 euro
60 minuten 47,5 euro
60 min. -18 jaar 45 euro

Algemene Voorwaarden

  1. De student reserveert een specifieke dag en tijdstip voor zijn/haar lessen, in overeenkomst met het schema van de lesgever. Er wordt rekening gehouden met feestdagen en vakantieperiodes voor het opstellen van de planning.
  2. De student ontvangt een kaart waarop de aantal gekochte lessen weergegeven worden. Elke keer een les heeft plaatsgevonden, wordt dit op de kaart aangeduidt. Op deze manier kan de student op elk moment volgen hoeveel lessen uit de lessenreeks nog overblijven.
  3. De betalingen worden geregeld via een schema, na overeenkomst tussen de lesgever en de student. Indien de betalingen niet gebeuren volgens het overeengekomen schema, heeft de lesgever het recht om de lessen stop te zetten en de overeenkomst te ontbinden.
  4. In het geval dat de student niet in staat is een geplande les te volgens wegens ziekte of een andere reden, moet hij/zij de lesgever minstens 24u op voorhand op de hoogte brengen van de annulatie. De notificatie van de student naar de lesgever over de annulatie wordt enkel als geldig beschouwd, indien een e-mail naar info@pianolesleuven.be gezonden wordt. Enkel onder deze voorwaarden heeft hij/zij het recht om een geannuleerde les in te halen, binnen de overeengekomen geldigheidstermijn van de lessenreeks. Onder elke andere omstandigheid, wordt de les als gegeven beschouwd door de lesgever en wordt deze les door de student vergoedt.
  5. In het geval dat de lesgever niet in staat is een geplande les te geven wegens ziekte of een andere reden, zal de les op een andere dag en tijdstip georganiseerd worden, uiteraard in samenspraak met het schema en de beschikbaarheid van de student, en binnen de overeengekomen geldigheidstermijn van de lessenreeks.
  6. Terugbetaling van gemiste lessen is niet mogelijk.