Lessen - De lessen kunnen doorgaan in het Engels, Nederlands of Grieks. Ze kunnen plaats vinden op de locatie van de workshop of bij de student thuis. Ze worden aangeboden als pakketten van 30, 20 of 10 lessen, of als individuele lessen. De lessen in pakketvorm kunnen georganiseerd worden volgens een wekelijks of twee-wekelijks schema. Dit laat de student toe om een specifieke dag en uur te reserveren voor zijn/haar lessen, na overeenkomst met de lesgever. Afhankelijk van de wensen van de student, kunnen de lessen focussen op enkel piano, muziekleer, of beiden. Alle prijzen zijn inclusief btw. Indien u meer details wenst, suggesties, aanpassingen of voorstellen voor andere realisaties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier onderaan de pagina.

Scroll over de onderstaande vakken om de prijzen te zien. Door op de vakken te klikken, krijgt u meer informatie over de algemene voorwaarden.

  • All
  • Pakket Van Dertig Lessen
  • Pakket Van Twintig Lessen
  • Pakket Van Tien Lessen
  • Individuele Lessen

LOCATIE

Het Huis van Haroen” opent zijn deuren als een werkruimte en een ontmoetingsplaats voor artiesten en iedereen die zich artistiek en/of levensbeschouwelijk wil ontplooien op een respectvolle manier naar eenieder.