Recensies - Reviews over Pianoles Leuven.

 • Na een pauze van bijna 10 jaar, begon ik opnieuw met pianolessen met Alex. Al na 4 maanden merkte ik een grote verbetering op, niet enkel in mijn technische vaardigheden and handdynamiek, maar ook in mijn muzikaliteit. Hij inspireert mij via zijn eigen liefde voor muziek. Alex heeft alles wat een muziekleraar je kan bieden. Zijn lesaanpak is indrukwekkend, hoe hij mijn pianospelen analyseert en met mij samenwerkt om nieuwe manieren te ontwikkelen om de ontbrekende componenten verder te ontwikkelen. Door positieve bekrachtiging, humor en veel geduld, leidt hij me om te streven naar perfectie.

  Ineke (27)
 • Allereerst is Alex een fantastische pianist die zijn instrument met veel gevoel en emotie bespeelt. Wanneer hij pianoles geeft, voorziet hij je niet enkel met de kennis en benodigheden om je instrument beter te kunnen bespelen, hij is ook in staat om zijn gevoel op de student over te brengen op een metaforische manier die mij echt tot inzicht helpt en mij tot een betere pianist probeert te maken. Alex is een perfectionist met een arendsoog voor detail, maar hij luistert naar de student en begrijpt zeer goed het doel dat je wil bereiken, zodat het spelen leuk maar uitdagend tegelijkertijd blijft.

  Dietrich (32)
 • De lessen met Alex passen persoonlijk op elk niveau (interesses, vaardigheden en vooruitgang) zonder de noodzakelijke theoretische en technische vereisten voor pianospelen te verwaarlozen. Bovenal is Alex het soort lesgever dat zeer betrokken is in je vooruitgang, hij daagt je uit maar zal je altijd de nodige begeleiding geven. Een leuk extraatje is zijn kennis over muziekgeschiedenis.

  Pieter (24)
 • De stijl van Alexios zijn lesgeven kan ik het beste omschrijven als in een ongedwongen sfeer bijleren. Het geven van positieve feedback en het tonen van interesse naar zijn studenten toe is groot. Hierdoor ontwikkelt Alexios een veilige omgeving om zijn op-maat lessen te kunnen verwezenlijken. Kortom een lesgever die je kan doen groeien zonder al te veel druk te leggen.

  Elise (29)
 • Alex is een van de meest geduldige piano lesgevers die ik ooit gehad heb. Hij geeft je de nodige tijd om alles uit te zoeken en zorgt er ondertussen voor dat je je comfortabel voelt. Hij is zeer aandachtig tijdens het uitvoeren van een oefening en kan kleine opmerkingen geven waardoor je snelle vooruitgang boekt. Ik heb verschillende lesgevers voor Alex gehad, maar ik ben heel tevreden dat ik bij hem terecht gekomen ben.

  Jamina (19)
 • Alex is een gepassioneerde en uitstekende pianist en zijn talent vertaalt zich in zijn kwaliteiten als lesgever. Hij is geduldig en flexibel in zijn aanpak. Hij kent de werkpunten van zijn studenten en past zich hieraan aan. Een fantastische mens die zelfs tijdens een les in staat is om je emoties te lezen en herkennen. Het is en waar genot om hem als lesgever te mogen hebben.

  Tatiane (39)